Hoppa till sidans innehåll

Tour De fyrfasen Åsarna del 3

05 APR 2010 18:17
Skärtorsdag med påskkärringar i spåren.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:16

Jag tror det är första gången jag varit på skidtävling då det spöregnat. Dessutom skulle vi tävla på kvällen så det här var lite annorlunda. Först skulle barna iväg på skolan och de skulle dessutom åka skidor hela förmiddagen. Vid lunchtid började vi vår resa ner mot Åsarna. Tour De fyrfasen skulle äntligen avslutas med två deltävlingar kvar. Klassisk skidtävling med en längre bansträckning än tidigare, dock med lätt terräng. Från 9 år skulle de starta vid gamla kyrkan i Åsarna. Knattarna däremot tävlade nere på skidstadion. Vi började med att valla skidorna med klister. Sedan testade vi banan och den var verkligen jätte kul att åka. 

I klassen HD0-8 från Utrikes startade Ebbe, Hans och Gustav och alla killarna åkte kanonbra. När de kommit i mål började vi titta efter Agnes.

Alla åkte gemensam start. Själv åkte jag ut på banan och hejade. Erik, Magnus, Lars och Jonas hjälpte barna i starten och Lisa och Vanja fanns nere vid målet och väntade.

Agnes blev idag 2.a, Henrik 5.a, Gabriella 1.a och Gry 1.a så vi var verkligen glada men en aning trötta efter en fullspäckad dag i detta regnväder. Som tur var skulle vi bo i Ytterhogdal allihopa så vi packade in våra blöta barn i bilarna och gav oss iväg. Fortsättning dag 4 kommer.... 

Skribent: Åsa Pålsson

Fyrås Trä

 

 

Postadress:
Utrikes Skidklubb - Skidor
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Besöksadress:
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Kontakt:
Tel: 064430028
E-post: asapalsson2000@yahoo...

Se all info