Hoppa till sidans innehåll

Stenhammarsloppet Backe 2009

15 MAR 2009 17:00
12 poäng till Millestu!
  • Skapad: 15 MAR 2009 17:00

I strålande solsken åkte vi till Backe Söndagen den 15 mars för att delta i Stenhammarsloppet. Något glest i startlistorna och en del strykningar gjorde kanske inte tävlingen till den bästa men Backe kan skryta med både väder, spår och bra speaker vilket gör det troligt att Stenhammarsloppet lever vidare.

 Utrikes Skidklubb valde att gå in för att kämpa om bästa klubbpriset men fick idag gratulera Offerdals SK som kammade hem tusenlappen! Vi kommer igen om något år när vi får räkna in våra nuvarande knattar!

 Dagens skidtävling bjöd på underhållning för alla Utrikeshejare! Inte mindre än 7 guldmedaljörer till klubben. Familjen Millestu presterade klart bäst med sina 4 segrar till bröderna. Man kan undra hur de firar ikväll?! Eller hur många skidpar som skall rengöras. Grattis till Patrik, Pontus, Hampus och Henrik!

 Ebbe och Hans i klassen H6 gjorde fantastiskt bra ifrån sig idag. Eller som speakern sa -Han stakar och stakar och stakar....... Kul killar att ni gillar skidåkning!

 Agnes i D8 gjorde även hon ett kanonbra lopp och det måste man säga om Gustav och Gabriella också som båda segrade i sina klasser.

Henrik i H9 var också i toppform och vann sin klass! Viktor och Axel i H10 blev idag 1:a och 2:a med endast två sekunders mellanrum! Fantastiskt bra jobbat!

Gry i D10 segrade även hon och lika Hampus i H11. Agnes Färdvall i D15 som tävlade i ungdomsåren visade att gamla takter sitter i! Bra Agnes!  

Snart finns inga ord till att beskriva min känsla för allt detta! Ni är bara hur underbara som helst och fina att titta på! /Åsa

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Ange alt-text här.

Skribent: Åsa Pålsson

Fyrås Trä

 

 

Postadress:
Utrikes Skidklubb - Skidor
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Besöksadress:
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Kontakt:
Tel: 064430028
E-post: asapalsson2000@yahoo...

Se all info