Hoppa till sidans innehåll

Sigvard Jonsson och Kebbesprinten på en dag

20 MAR 2010 20:03
Utrikes på två håll.
  • Skapad: 20 MAR 2010 20:03

 

En tävlingshelg och 6 tävlingar går inte riktigt ihop. De flesta ungdomarna från Utrikes åkte idag Sigvard Jonssons minne i Rossön och så hade vi fyra åkare i Junsele på kebbesprinten. Dessutom var det tävling i Sveg. Alla fick uppleva riktigt fint skidväder med solsken.

 Jag kan återge lite från stämningen i Junsele. Axel Färdvall och Matheus Abrahamsson Gjersvold startade i H 11-12, Gabriella Pålsson i D9-10 och så lilla Maja Pålsson i D0-6. Gustav och Gry blev strukna då de inte var friska.

 Axel gjorde idag en mycket bra tävling. Han fick åka den 600 m långa banan 3 gånger. Prolog, kvartsfinal och final. Han blev tvåa alla sina lopp och var riktigt nöjd med tävlingen. Axel fick en tårta och silverfat i pris samt en del nyttosaker i en påse. Matheus kämpar på med sin träning varje vecka och gör en fin insats i dagens tävling och visar styrka att fortsätta kämpa framåt! Vi håller på dig Matheus! Gabriella fick tävla 4 gånger idag, Prolog, kvartsfinal, semifinal och final. Hon vann alla sina lopp och finalen blev ruskigt spännande då hon hade Elsa Forsberg hack i häl hela banan runt så det blev riktig spurtstrid. Med armarna i luften passerade hon mållinjen. Gabriella fick också en tårta och guldfat. I morgon är det jaktstart i Junsele samtidigt som det är Stenhammarsloppet i Backe. Kram Åsa

Skribent: Åsa Pålsson

Fyrås Trä

 

 

Postadress:
Utrikes Skidklubb - Skidor
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Besöksadress:
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Kontakt:
Tel: 064430028
E-post: asapalsson2000@yahoo...

Se all info