Hoppa till sidans innehåll

Offerdalspropagandan 2011

02 JAN 2011 19:47
Elin Mårtensson D11 kämpar mot en Stugun tjej.
  • Skapad: 02 JAN 2011 19:47

 

Året är 2011 och vi är glada att vi får börja ett nytt år med en fin skiddag i de Jämtlänska skogarna, nämligen i Änge Offerdal. Utrikes Skidklubb hade 17 anmälda åkare och alla 17 kom till start i årets upplaga av Offerdalspropagandan. Jätte kul för oss att vi har så många ungdomar i Hammerdal som vill åka skidor. I knatte klasserna hade vi 4 pojkar och 4 flickor och det var Hans Stierna som fick starta först av alla våra åkare. Våra åkare idag var Hans Stierna, Ebbe Abrahamsson Gjersvold, Samuel Hessling, Ludvig Millestu, Wilma Karlsson, Hanna Mårtensson, Ines Stjerna, Maja Pålsson, Gustav Pålsson, Agnes Stjerna, Elin Mårtensson, Gabriella Pålsson, Henrik Millestu, Victor Engvall, Gry A-Gjersvold, Hampus Millestu och Joel Hessling. Vädret var minus 8-10 grader, men snön var nog kallare för det knastrade så härligt i snön. Våra beachflaggor sattes upp på stadion och våra skidåkare gjorde tävlingen till ett rent nöje. Utrikes har ju så många supportrar med också som hjälper till med hejandet och servar med varma kläder och gott fika. Det stödet är vi så glada för!

 Utrikes röda tävlingsdräkt lyser så fint i skogen och vi hade många fina placeringar idag! Stora fina guldbucklor delades ut till alla åkare och så fick alla klassegrare en varsin Åre choklad.

 Elitåkare som Mattias Fredriksson och Jerry Ahrlin delare segern i H 21.

Tack alla ni som deltog i tävlingen och kämpade så fint och Tack till alla runt omkring som hejar! Vi ses på Tour De Fyrfasen. Åsa

 

Skribent: Åsa Pålsson

Fyrås Trä

 

 

Postadress:
Utrikes Skidklubb - Skidor
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Besöksadress:
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Kontakt:
Tel: 064430028
E-post: asapalsson2000@yahoo...

Se all info