Hoppa till sidans innehåll

DM i Duved 2013

07 APR 2013 19:15
DM på Långfredagen!
  • Skapad: 07 APR 2013 19:15

DM i Duved blev en fin skidtävling. Bra väder och fina skidspår vid spårcentralen i Duved. Det var gemensamstart i dubbelklass men resultaten var i varje enskild klass. Det var klassiskt och från Utrikes hade vi 10 startande.

Först ut Ines och Maja i D 0-8 De tävlade 1.4 km. Knattegänget startade med intervallstart och det gick väldigt bra för båda tjejerna. I mål fick de medalj av påskkärringen.

Henrik Millestu H 13 var först ut bland tävlingsklasserna. Han blev 4.a i sin klass. Bra kämpat Henrik!

 Gabriella Pålsson och Gry Abrahamsson Gjersvold startade samtidigt i D 13-14. Starten blev något märklig då Gabriella ramlade och fick jobba på rejält för att gå ikapp tjejerna i täten. Gry och Gabriella åkte sedan med varandra efter banan men då blev det ytterligare ett fall för Gabriella så Gry ramlade in i henne och efter kom Julia Albertsson som också ramlade ihop med Utrikes tjejerna. Så kan det gå men tjejerna lyckades ändå bra i sin tävling och vann DM guld både Gry och Gabriella i varsina klasser.

 Agnes Stjerna körde mycket fint och slutade 3.a i D 12. Jätte kul med en DM medalj! Grattis Agnes! Du gjorde ett fint ryck på spurten!

Isac Morin och Gustav Pålsson i H 11-12 blev också DM medaljörer! Ett guld för Gustav och brons för Isac. Stort grattis!

Ebbe Abrahamsson Gjersvold H 10 blev 2.a. En kille från Steinkjer vann med ett par sekunder före Ebbe! Bra kört Ebbe!

Ludvig Millestu tävlade i klassen H 9. Ludvig slutade på en 3.e plats. Tiden var densamme som 2.an och de var bara 7 sek från segraren! Även om det inte räknas som DM för 9-åringar så är det jätte kul med en pallplats! Grattis!

Tack till Duveds if för den fina tävlingen även om vi tyckte det var för snabbt överstökat! Prisutdelningen hölls i bygdegården nere i centrum och det var trevligt med lite nyttopriser!

DM i Duved + slalom i Klövsjö med Annakarin och Magnus m. familj 009

DM i Duved + slalom i Klövsjö med Annakarin och Magnus m. familj 014

DM i Duved + slalom i Klövsjö med Annakarin och Magnus m. familj 018

DM i Duved + slalom i Klövsjö med Annakarin och Magnus m. familj 019

DM i Duved + slalom i Klövsjö med Annakarin och Magnus m. familj 023

slalom  i klövsjö med annakarin och magnus m. familj 002

Skribent: Åsa Pålsson

Fyrås Trä

 

 

Postadress:
Utrikes Skidklubb - Skidor
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Besöksadress:
Åsa Pålsson, Böle 235
83070 Hammerdal

Kontakt:
Tel: 064430028
E-post: asapalsson2000@yahoo...

Se all info